Luister mee:
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Welkom

Geschreven: 27-12-2018
Welkom

 

Welkom bij Radio Albatross.

 

Beste luisteraars 

 

Als eerste willen wij iedereen een gezond en gelukiig 2022 toe wensen.

Onze Website en Logo zijn vernieuwd met de nodige aanpassingen. U kunt nu op elke pagina afzonderlijk luisteren via de webplayer, deze kunt u zelf aanklikken om aan te zetten via het driehoekje bij Nu Live / Pogramma. Ook hebben we nu een aparte button om Verzoekjes aan te vragen en op onze chat kunt u een Verzoekje aanvragen via de horizontale streepjes in de zwarte balk onder aan de pagina. Mocht u een Verzoekje aanvragen dan moet u wachten totdat u Verzoekje gedraait is, om het volgende Verzoekje aan te vragen. Onze gastenboek hebben we voorlopig uitgezet daar er veel onnodige meldingen binnen kwamen. Hier wordt wel nog aan gewerkt.

 

Wij zijn 24/7 te beluisteren via onze Nonstop. Onze Live uitzendingen zijn Di, Wo, Vrij, Zat en Zondag we starten dan vanaf 19:00 tot 21:00 uur

 

OP MAANDAG en DONDERDAG AVOND zijn onze rustdagen, dan kunt u luisteren naar onze Nonstop.

 

Op 5 maart 2016 hebben Vincent, Elly, Paul en Martin, Radio Albatross gelanceerd na vele weken van voorbereiding, aanvragen en de nodige licenties. Helaas is Paul niet meer in ons midden, we zullen hem altijd in onze gedachten houden elke dag als we luisteren samen met U. Onze zender biedt elk uur een nieuwsbulletin en de muziek is variabel van jaren  '70 '80 '90 Country en vele andere genres. 

Om ook u muziek te willen luisteren draaien wij al u verzoekjes van alle genres.

 

Voor vragen of suggesties kunt u ons contacten via:

Email : radioalbatross@outlook.com of vbronkie@gmail.com

 

Het team van Radio Albatross wenst u veel luister plezier bij ons.